SMS Passcode

smsp_logo_01-2-cmykSMS Passcode (nu kaldet CensorNet Multi-Factor Authentication) er et multi-faktor autentifikationssystem, som på en let måde kan øge din sikkerhed betragteligt. Her er der tale om et produkt, som er utrolig populært på det danske marked, og bruges af bl.a. mange kommuner.

CensorNet Multi-Factor Authentication bruges som en slags ekstra ID, hvor et real-time, sessionsspecifikt One-Time-Password (OTP) sendes til brugerens mobil via SMS, e-mail, app, stemmeopkald eller tastes ind og bruges til at logge brugeren på, hvis de da har indtastet den rigtige kode.

CensorNet Multi-Factor Authentication integrerer med mange forskellige systemer, og bruges til sikkert login til f.eks. Citrix eller VPN. Du behøver ikke holde øje med noget eller bruge penge på dyre tokens – SMS Passcode holder styr på det hele for dig. Samtidig er det eneste systemet kræver af brugeren et korrekt udfyldt telefonnummer.

adaptive_figure_01

Produktet købes for evigt, med vedligeholdelsen ved siden af, og kommer i en lettilgængelig startpakke med modem og licens, hvilket gør, at du kan komme hurtigt i gang.

Nogle af de mange fordele ved CensorNet Multi-Factor Authentication er:

  • Let opsætning og vedligeholdelse
  • Attraktiv pris
  • Stabilt produkt med en god brugeroplevelse
  • God kontrol over processen og god feedback til brugeren
  • Mulighed for at bruge systemet i globale sammenhænge

Koderne som sendes ud er tilfældigt genereret, men er som regel lette at huske, hvilket giver en meget brugervenlig oplevelse.

CensorNet Multi-Factor Authentication giver dig ikke kun mulighed for at sende koderne i sms’er. Hvis det passer dig bedre med en email, token eller måske et taleopkald, så kan det også lade sig gøre.

CensorNet Multi-Factor Authentication er oplagt til netværkssikkerhed, og er et godt alternativ til certifikater.

Udover almindelig 2-faktor autentifikation kan CensorNet Multi-Factor Authentication også bruges til andre intelligente løsninger, som for eksempel:

  • Password reset
  • Validering af email-indstillinger på mobile enheder
  • Recover mode til f.eks. login på email

CensorNet Multi-Factor Authentication giver dig en stabil løsning til en attraktiv pris, og øger sikkerheden på dit netværk på en simpel måde, som giver dig flere muligheder for at tilpasse løsningen til dine behov.

Kontakt os

Kontakt Siyalrach
Siyalrach Anton ThomasSikkerhedskonsulent30 82 32 04sat@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk