Optimering af servicekontrakter

basissupport

Forestil dig følgende situation:

Du har et Cisco netværk med rigtigt mange routere, switche, firewalls, wireless lan controllere og access punkter. De er blevet købt på forskellige tidspunkter igennem årene, og mange af dem er blevet tilføjet efterhånden som behov er opstået med 1 eller 2 ad gangen. Af den grund har du ikke længere overblik over:

  • Hvilke enheder er der tegnet servicekontrakt på?
  • Er der enheder der tidligere har været omfattet af servicekontrakt, men hvor kontrakten er udløbet, uden du har været opmærksom på det?
  • Hvornår udløber mine servicekontrakter?
  • Hvor meget vil det koste at tegne servicekontrakter på kritiske enheder der ikke længere er omfattet?
  • Hvor meget skal jeg budgetlægge i år? Næste år?

Ovenstående er virkelighed i rigtigt mange virksomheder. Level 8 tilbyder derfor at optimere din virksomheds servicekontrakter, og dermed opnå en række fordele:

Du får overblik over alle servicekontrakter, så du ved hvilke enheder der er omfattet, og hvilke der ikke er. Dermed har du et informeret grundlag at arbejde videre på, og kan således lettere beslutte hvilke enheder du ønsker omfattet at servicekontrakter.

Vi kan konsolidere dine servicekontrakter, så de får fælles udløbsdato. Dermed ved du altid hvornår på året du skal se på servicekontrakter.

Du får overblik over omkostningerne, og ved præcis hvor meget du skal lægge i budgettet til fornyelse af servicekontrakter.

Hvordan?

Processen er ganske enkel. Med din tilladelse kontakter vi Cisco og får dem til at udarbejde en oversigt over alle dine Cisco enheder. I oversigten indgår udløbsdato for de enkelte servicekontrakter, og Ciscos forslag til en konsolideringsdato. Desuden priser på gentegning af de enkelte kontrakter.

Med oversigten i hånden tager vi en fælles dialog om hvilke enheder det giver mening at have servicekontrakt på, og hvilke enheder der er mindre kritiske, og måske ikke behøver en servicekontrakt.

Kontakt os

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk