Helbredstjek

Health Check

Vi sætter en ære i at levere et velfungerende netværk. Ofte betragter vi de systemer vi har ansvaret for som vores børn – og vi har det bedst, hvis vi kommer på besøg engang imellem.

Helbredstjek er netop det besøg – måske en gang om ugen – der forsikrer os om, at systemerne har det godt. Det er en 100% manuel proces, hvor vi logger  ind i enhederne, gennemgår hændelseslog, og opdager tendenser som automatiske systemer ikke kan forudsige.

Vi trækker på vores erfaring og ekspertise, og leverer en proaktiv ydelse, der sikrer en bedre oppetid, bedre performance, og bedre sikkerhed.

Ydelsen er et naturligt tilvalg til Systemovervågning – men begge dele kan leveres individuelt.

Anbefalinger

Efter hvert helbredstjek leveres en rapport, der beskriver systemets tilstand med dertilhørende anbefalinger til eventuelle forbedringer og fejlretninger.

Vi trækker således på vores erfaring og ekspertise, hver gang der udføres et helbredstjek. Det kræver nemlig begge egenskaber for at kunne opdage eller forudsige tendenser eller sammenhænge, som ingen maskine kan gennemskue.

Her er gode råd gratis, og vi tager gerne en snak, hvis du ønsker at vide mere. Siyalrach kan hjælpe dig, hvis du skulle have tekniske spørgsmål. Michael står til rådighed, hvis du har spørgsmål til priser eller ønsker et tilbud.

Kontakt en ekspert

Kontakt Siyalrach
Siyalrach Anton ThomasSikkerhedskonsulent30 82 32 04sat@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk