LogPoint

Billede1LogPoint er et fleksibelt værktøj til samling af logs og events fra netværksenheder og servere, som øger sikkerheden væsentligt til en konkurrencedygtig pris.

LogPoints værktøj kan samle logs fra mange forskellige enheder på én gang. Hvilket betyder, at man med denne løsning får en centraliseret log, som kan bruges til automatisk generering af f.eks. rapporter og alarmer. Samtidig giver LogPoints dashboard et godt overblik, og værktøjet sørger for at minimere den plads, som bruges til opbevaring af de indsamlede logs.

Eksempel på et LogPoint dashboard

Eksempel på et LogPoint dashboard

Dette værktøj giver mulighed for at lave søgninger i de indsamlede logs, og man har altså muligheden for at se på både tidligere og fremtidige hændelser, som er registreret i logsene. Derved kan man forbedre både virksomhedens reaktive og proaktive evner.

LogPoint henvender sig både til små og store virksomheder, dog er den mindste licens fra LogPoint til 25 enheder.

Nogle af de fordele der gør LogPoint til en attraktiv løsning, er:

  • Konkurrencedygtig pris og gennemsigtighed i forhold til pris. LogPoint afregner pr. enhed, i modsætning til de fleste andre på markedet. Derfor får du hurtigt et overblik over prisen
  • Øger sikkerhed betragteligt
  • Let overblik over hændelser på LogPoints dashboard
  • LogPoint er dansk udviklet, og giver mulighed for god dialog med udviklere
  • Værktøjet understøtter en lang række systemer, f.eks. Cisco, Check Point og Microsoft

Level 8 mener, LogPoint er et kerneværktøj til forbedring af visibiliteten over netværkstrafikken.

Har man problemer med LogPoint, så er der god mulighed for at kontakte udviklingsafdelingen, som hurtigt hjælper dig videre, hvis værktøjet ikke passer til lige netop dine behov.

Hvis man ønsker et værktøj, som kan opsamle logs, er LogPoint et godt valg. Hvis man derimod ønsker at LogPoint fungerer som en central del af den daglige sikkerhedsovervågning, er det vigtigt at man grundigt overvejer ressourceallokering.

Når du vælger LogPoints værktøj får du en avanceret logopsamler, som giver dig mange muligheder både i forhold til netværkssikkerhed og i forhold til overholdelse af eventuelle compliancekrav.

Har du interesse i at læse mere om hvad vi hos Level 8 tænker om LogPoint, kan du se mere på vores blog.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, og hvis du skulle have spørgsmål, tager vi gerne en snak. Zijam kan hjælpe dig med den tekniske del, og Michael svarer gerne på spørgsmål om priser eller laver et tilbud, hvis du ønsker det.

Kontakt en ekspert

Kontakt Siyalrach
Siyalrach Anton ThomasSikkerhedskonsulent30 82 32 04sat@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk