Level 8 Gæsteportal

Level 8 er Cisco Premier Partner
Med Level 8 Gæsteportal får I nem netværksadgang for jeres gæster. Vores Gæsteportal er baseret på enten en automatisk genereret SMS-kode, gæstens eget NemID eller egne konti fra de sociale medier – og det hele sker uden administration fra jeres side.
 

 

Level 8 introducerer sikker gæsteadgang

Folk har i længere tid – faktisk siden BYOD for alvor slog igennem – forventet at kunne komme på nettet med deres medbragte mobilenheder. Siden da har virksomheder stået med den udfordring det er, at skulle oprette netværksadgang til deres gæster. Næsten lige så længe har der eksisteret løsninger, der tager denne udfordring op.

Hos Level 8 mener vi nu, at have løst dette problem på en sikker og elegant måde. Vi udnytter jeres eksisterende Cisco ISE-infrastruktur, til at lade gæster, der kun skal have internetadgang, benytte deres eget NemID eller deres egen konto på Facebook, LinkedIn eller Google til at logge på med. Hvis du ikke har Cisco ISE allerede, kan du downloade pdf’en her i siden, hvor du kan se hvordan vi kan lave en installation for dig til en meget attraktiv pris.

Level 8 Gæsteportal

LEVEL 8 GÆSTEPORTAL – VALGFRIHED MED MODULER

Level 8 Gæsteportal er modulært opbygget. Dette sikrer, at I kun får den funktionalitet I efterspørger samtidig med, at I er sikret en gennemsigtig prisstruktur, hvor I kun betaler for det eller de moduler, der er relevante for jer.

Grundmodul

Grundmodulet i Level 8 Gæsteportal er en konfigurerbar og mobilvenlig gæsteportal, fordi vi har valgt et responsivt design. Grundmodulet inkluderer provisionering via sociale medier.

NemID-modul

Level 8 Gæsteportal understøtter NemID, men virker naturligvis kun på supporterede NemID-platforme (Win, Linux, Mac OSX).

SMS-modul

Systemet genererer en sekscifret kode, som sendes til gæstens indtastede mobilnummer via en HTTP GET-baseret SMS Gateway. Først når gæsten har indtastet den korrekte kode, oprettes en gæstekonto.

ISE-modul

ISE-modulet er målrettet kunder der ikke allerede har Cisco ISE og gerne vil tilbyde gæsteadgang på Wifi. Med ISE-modulet får du alle de muligheder, som tilbydes på en almindelig ISE-installation.

Gratis turist-wifi 

Level 8 tilbyder nu et modul som gør det enkelt at tilbyde turister gratis wifi, som overholder den gældende lov om kommuners tilbud om wifi ved turistattraktioner. Turister kan gratis bruge wifi i 1 time/døgn. Der er samtidig understøttelse af flere sprog og valgfrihed omkring login.

MERE INFORMATION

Vi udvikler løbende på Level 8 Gæsteportal. Her kan du læse mere om, hvilke ændringer der er blevet introduceret i de seneste versioner:

Version 1.1

Version 1.2

Version 1.3

Her er gode råd gratis, og du skal være mere end velkommen til at kontakte os. Jan kan hjælpe dig, hvis du skulle have tekniske spørgsmål. Ønsker du et tilbud eller vil du bare gerne høre mere om priser på Level 8 Gæsteportal, så står Michael til din rådighed.

Kontakt en ekspert

Kontakt Jan
Jan Frank NielsenNetværks- og Sikkerhedskonsulent23 10 60 79jfn@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk