Teknisk konsulent

Vi er først og fremmest teknikere – og vi elsker at arbejde med netværk og sikkerhed.

Nogle kunder har valgt Level 8, fordi vi har forstand på it-sikkerhed. Andre har valgt os, fordi vi har forstand på it-netværk. Den fælles tilbagemelding har været, at vi bliver værdsat, fordi vi færdes hjemmevant både i mødelokalet og serverrummet. Eller som en kunde sagde til os: “I er vel en slags konsulenter med jord under neglene”.

Specialister

Vi besidder spidskompetencer i en lang række teknologier, men er ikke bange for at inddrage specialister på områder, vi ikke selv mestrer.

Generalister

Netværket er applikationernes motorvej – så for at være gode netværkskonsulenter, er vi nødt til at vide noget om applikationer. Vi er nysgerrige – og kender derfor også til mange teknologier, som ligger uden for vores hjemmebane. Dette betyder, at vi kan hjælpe dig med at levere sammenhængende løsninger, der fungerer.

Rådgivning

I Level 8 har vi erfaringen og kompetencerne til at sikre en sammenhæng mellem de tekniske leverancer og forretningens forventninger.  Ofte optræder vi som rådgiver for ledelsen og/eller som sparringspartner for virksomhedens egen IT-organisation, så alle involverede får en række friske øjne på sagen.

Vi tager gerne en snak, og du er meget velkommen til at kontakte os. Michael og Frank står til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål om priser eller ønsker et tilbud.

Kontakt os

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk