Next Generation Firewall Readiness Assessment

Hos Level 8 oplever vi i stigende grad at producenter er længere fremme med deres produkter, end danske kunder endnu er klar til.

Faktisk er mange danske virksomheder kun ved at overveje en Next Generation Firewall. På dette punkt er danske virksomheder generelt ikke lige så langt fremme som virksomheder i eksempelvis USA.

Derfor ser vi ikke nødvendigvis vores partneres nyeste påfund, som de bedste bud for danske virksomheder. Til gengæld mener vi, at mange virksomheder er klar til en Next Generation Firewall.readiness

Vi vil gerne hjælpe dig og din virksomhed med at finde ud af, om I er klar til en NGFW, og hvad det i så fald vil koste jer at investere i en.

Vi påtager os ansvaret, og sørger for at du har ro i maven, hele tiden ved hvad der foregår og ikke mindst hvad omkostningerne bliver, hvis I vælger at investere i en Next Generation Firewall.

En Next Generation Firewall Readiness Assessment fra Level 8 består af flere forskellige dele, som sikrer at du får den bedst mulige rådgivning og ender ud med den bedste løsning for lige netop din virksomhed.

Først og fremmest, sender vi en dygtig konsulent ud til jer. Han tager et kig på jeres eksisterende netværk og sikkerhed. Vi kigger på hvad I har i dag, hvordan regelsættet på jeres nuværende firewall ser ud samt jeres behov for VPN – både i forhold til licens og antal brugere.

Derudover ser vi på virksomhedens sikkerhedsmodenhed og generelle sikkerhedsniveau.

Hele denne gennemgang af jeres nuværende sikkerhedsmiljø, behov og krav ender ud med en rapport til dig. Vi anbefaler den teknologi, som vi finder mest passende for jer, og kommer samtidig med forslag til hvilke ekstra services eller blades, som ville være fornuftige tilføjelser for jer.

Desuden kommer vi også med en estimering af det antal konsulenttimer, som vil være nødvendigt for at migrere til en ny løsning. På denne måde har du helt fra starten en god idé om hvad den nye løsning vil koste, og hvor lang tid det vil tage at få den implementeret.

Endvidere giver vores estimering dig noget at hænge os op på, hvis løsningen pludselig ser ud til at blive dyrere end forventet.

Med vores Next Generation Firewall Readiness Assessment kan du have ro i maven helt fra vi først kommer på besøg til du står med den endelig løsning, fordi du hele tiden ved hvad der foregår og hvad omkostningerne bliver for dig.

Vi tager gerne en snak, og du skal være mere end velkommen til at kontakte os. Har du spørgsmål til processen, kan du ringe til Dennis. Ønsker du at høre mere om prisen for en assessment, kan Michael helt sikkert hjælpe dig.

Kontakt en ekspert

Kontakt Dennis
Dennis PertoSikkerhedskonsulent28 91 91 11dp@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk