Systemovervågning

Systemovervågning

Vores systemovervågning er et multitrådet system, som kan køre flere tusinder tjek pr. sekund, uden at have indflydelse på din hardware.

Med dette overvågningssystem kan du forøge oppetiden på dit netværk. Derved undgår du at medarbejdere, som er afhængige af netværksforbindelsen i deres arbejde, ikke kan arbejde i længere perioder fordi netværket er nede. Samtidig undgår man at IT-medarbejdere skal arbejde udenfor normal arbejdstid, fordi netværket pludselig, og helt uden varsel, står af.

Start med det basale

Vi har erfaring med at overvåge en lang række produkter – både switche, routere, firewalls og meget andet. For hver af disse har vi en række anbefalinger til, hvad der som minimum bør overvåges.

Vores systemovervågning er med til at sikre, at du får det optimale ud af din løsning, og at den ikke svigter når det gælder.

Level 8s Systemovervågning er baseret på Icinga som her ses i sin grundversion

Level 8s Systemovervågning er baseret på Icinga som her ses i sin grundversion

Rapportering

Systemovervågning indeholder en standard SLA-rapportering, som automatisk genereres af platformen.

Alarmering

For hvert målepunkt defineres tærskelværdier, og vi aftaler et alarmeringsskema. Eksempelvis vil ikke-kritiske alarmer typisk blive afsendt pr. email, mens kritiske alarmer sendes som SMS og vil blive eskaleret automatisk. Hvis en switch f.eks. er overbelastet eller der er defekte dele i din firewall, så bliver du informeret om det.

Nogle af fordelene ved Level 8s systemovervågning er:

  • Let implementering og begrænset administration
  • Godt overblik over netværkets tilstand
  • Hurtig advisering i tilfælde af problemer – både dag og nat
  • Opdager menneskelige fejl, samt fejl i både software og hardware

Du kan vælge enten en komplet løsning, som inkluderer fuld styring fra Level 8s side eller en løsning, som inkluderer installation af en server hos dig.

Hvis du vælger den komplette løsning, håndterer vi det hele for dig, hvilket kræver at vi får fuld adgang til dit netværk. Med denne løsning skal du ikke bekymre dig om noget, da vi holder styr på dit netværk.

Vælger du derimod den mindre løsning, skal du sørge for, at serveren får tilladelse til at kommunikere med Level 8s netværk. Derefter kontakter den selv Level 8s system, og sætter gang i overvågningen. Denne løsning kræver ikke fuld adgang til dit netværk, og du får således selv mere kontrol.

Level 8 Systemovervågning understøtter også grafisk overblik over de overvågede parametre

Level 8 Systemovervågning understøtter også grafisk overblik over de overvågede parametre

Tilpasning

Der findes ikke to netværk, der er ens. Derfor vil der altid være behov for individuelle tilpasninger, som overvåger en given funktionalitet eller komponent. Vi lader os ikke begrænse af, hvad overvågningsplatformen kan fra fødslen – hvis der er behov for ekstra funktionalitet, så udvikler vi det.

Level 8s systemovervågning er baseret på Icinga, som er en fork af Nagios.

Vi udvikler løbende på systemet, og kan snart tilbyde en ny løsning. Denne løsning vil endvidere inkludere backup til f.eks. firewalls, hvor systemet sørger for at lave backups af dine konfigurationsfiler, så du kan få konfigureret dine firewalls på en simpel måde, hvis uheldet skulle være ude.

Her er gode råd gratis, og vi tager gerne en snak. Siyalrach kan hjælpe dig med tekniske spørgsmål. Michael står til rådighed, hvis du vil høre mere om priser eller ønsker et tilbud.

Kontakt en ekspert

Kontakt Siyalrach
Siyalrach Anton ThomasSikkerhedskonsulent30 82 32 04sat@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk