Logopsamling

Logopsamling og analyse

Servere, netværk og sikkerhedsløsninger producerer hele tiden logs, som indeholder stor værdi, hvis de bruges rigtigt.

Sammen med Logpoint tilbyder vi en løsning med lav kompleksitet og høj effektivitet, samtidigt med at den giver indblik og indsigt.

Vi tilbyder

  • Opsamling af logs fra kritiske komponenter, som giver dig overblik over hvad der er sket/sker.
    Vi leverer og driver platformen der opsamler og gemmer logs, analyserer disse, giver dig nem adgang til at søge i dem og indeholder værktøj hvor du i realtid kan følge med.
  • Øg sikkerheden ved at kombinere det med automatisk alarmering og tilkald.
    Med tusinder eller millioner af hændelser og loglinjer hver dag finder vores avancerede system de få hændelser der kræver din opmærksomhed.
  • Spar tid ved f.eks. at identificere loginfejl eller vise hvor flaskehalse eller problemer stammer fra.
    Med nem adgang til at visualisere og analysere hændelser, ud fra en lang række indbyggede regler og logik, er det nemt at skabe værdi – men det er også enkelt at bygge videre.
  • Løsningen er let tilgængelig, skalerbar og virker på tværs af systemer – så du sparer tid gennem et bedre overblik, langt nemmere fejlsøgning og et værktøj til at opdage hændelser du ellers ikke ville opdage.

Plejer er død

SIEM og log management har traditionelt været meget dyrt henholdsvis ikke værdiskabende.

Det gør vi op med, for vores løsning tilbyder både mulighed for proaktiv monitorering, hurtig fejlsøgning, styr på sammenhænge og hurtige søgninger med enkel adgang til at opbygge et skærmbillede som giver dig de vigtigste oplysninger til drift, fejlsøgning og undersøgelse af sikkerhedshændelser.

Du får det til en fast lav pris, baseret på det antal enheder der opsamles logs fra.

Du kommer hurtigt i gang, fordi systemet forstår dine logs, og du får hurtigt værdi fordi vi leverer vores tilpassede og optimerede dashboard til f.eks. Cisco ISE, Cisco ASA firewalls, Cisco FirePOWER eller Citrix Netscaler.

Vi tager gerne en snak, og du skal være velkommen til at kontakte os. Har du tekniske spørgsmål, står Siyalrach til rådighed. Ønsker du derimod et tilbud eller at høre mere om priser, kan du kontakte Michael.

Kontakt en ekspert

Kontakt Siyalrach
Siyalrach Anton ThomasSikkerhedskonsulent30 82 32 04sat@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk