Konfigurationsbackup

Backup

Backup af filservere, applikationsservere og databaser er i dag en selvfølge. Men hvad med dine netværks- og sikkerhedskomponenter?

Hvor lang tid vil det tage at reetablere din firewall, router eller switch uden en backup? Selv om de traditionelle backup-løsninger ikke kan tage backup af en switch – så betyder det ikke, at det er ligegyldigt. For os er det nærmest en selvfølge.

Level 8 har udviklet en række værktøjer, der kan tage en fuld backup af en lang række netværks- og sikkerhedsudstyr. Backup-intervaller og -tidspunkter aftales individuelt med dig, og vi reagerer naturligvis hvis en backup skulle fejle.

Alle data lagres krypteret hos Level 8. Alternativt kan vi levere en komplet løsning som kan placeres hos dig – naturligvis stadig driftet og supporteret af Level 8.

Det primære formål med backup-ydelsen er disaster recovery. Vi kan på meget kort tid reetablere din infrastruktur i tilfælde af hardware- eller software-fejl.

Og som en ekstra bonus kan vi tilbyde at sammenligne konfigurationen med tidligere versioner, så vi kan opdage både tilsigtede og utilsigtede ændringer i dit udstyr.

Vi tager gerne en snak, og du skal være velkommen til at kontakte os. Siyalrach kan hjælpe dig med tekniske spørgsmål. Ønsker du et tilbud eller vil du gerne høre mere om priser, kan du kontakte Michael.

Kontakt en ekspert

Kontakt Siyalrach
Siyalrach Anton ThomasSikkerhedskonsulent30 82 32 04sat@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk