Cisco Umbrella

Level 8 er Cisco Premier PartnerMange danske virksomheder og uddannelsesinstitutioner har oplevet at blive ramt af malware eller virus. Disse kan ofte være svære at beskytte sig imod, da de cyberkriminelle udvikler sig i takt med sikkerhedsleverandørerne. Nogle endda hurtigere. At beskytte sig kan derfor kræve både teknologi, fokus fra virksomhedens ledelse og veluddannede brugere der forstår den trussel som malware og vira kan udgøre for virksomheden.

Og selv hvis alle disse ting fungerer i næsten perfekt samspil, er man alligevel ikke sikret mod et angreb. Der skal altså en anderledes tilgang til.

Level 8 har derfor som den første danske sikkerhedsleverandør indgået et partnerskab med Cisco om at tilbyde Umbrella markedsledende DNS-baserede sikkerhedsportefølje til danske virksomheder.

Skærmbillede 2016-11-24 kl. 09.16.39Cisco Umbrella beskytter mere end 2% af al verdens samlede internettrafik, og har dermed et unikt indblik i hvilke IP-adresser der hoster malware eller vira.

Med Cisco Umbrella får virksomheden:

  • Beskyttelse mod malware leveret fra kendte servere, Command & Control Server Call-back (botnet) samt phishing
  • Synlighed over jeres trafik – ved integration med virksomhedens AD vil du hurtigt kunne se, hvilke medarbejdere der tilgår risikofyldte sider
  • Blokering af URL-kategorier – eksempelvis porno eller gambling

Al blokering foregår i skyen. Du skal derfor ikke investere i ny infrastruktur for at løsningen kan fungere. Desuden skal du ikke sørge for at opdatere eller patche løsningen. Cisco Umbrella er skybaseret, og derfor er løsningen altid opdateret.

Se demovideo

Gratis guide: De vigtigste trusler mod din IT-sikkerhed i 2016 - og sådan beskytter du dig bedst. Klik her for at downloade.


Kontakt en ekspert

Kontakt Dennis
Dennis PertoSikkerhedskonsulent28 91 91 11dp@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk