Cisco Unified Wireless

Level 8 er Cisco Premier Partner Cisco Unified Wireless er Ciscos klassiske trådløse netværksløsning, som er controllerbaseret. Når du vælger Cisco Unified Wireless, får du en omfattende løsning med mange fordele:

  • Markedets bedste RRM (Radio Ressource Management), som konstant sørger for at du får mest muligt ud af den løsning du har købt, og eliminerer effekten af eventuelle støjkilder
  • Understøtter den nyeste, hurtigste Wi-Fi-standard, nemlig 802.11ac
  • Driftssikker løsning, som er blevet afprøvet gennem mange år hos små og store virksomheder
  • High Density – løsningen kan håndtere mange klienter på én gang, også ved log-on i løbet af kort tid

Cisco er verdens største leverandør af trådløse netværksløsninger. Cisco Unified Wireless-løsningen består af controllere, som kan håndtere både små og store netværk, samt access points.

Med denne løsning får du et netværk, som kan tilpasses på mange måder, og som samtidig er utroligt sikkert i drift.

Cisco Unified Wireless er løsningen for den erfarne netværksadministrator, som stiller høje og specifikke krav, eller for dem der har brug for et netværk, som kan håndtere selv meget krævende situationer.

Når du vælger Cisco Unified Wireless, vælger du en løsning som giver mulighed for at opbygge netværket, som du ønsker – byggeklodser der kan kombineres, som du har brug for.

Hvis du er interesseret i at læse mere om Level 8s tanker om Cisco trådløse netværk, kan du se mere i vores blog.

Vi tager gerne en snak, og du er mere end velkommen til at kontakte os. Thomas kan hjælpe dig med yderligere information og svar på eventuelle spørgsmål. Michael kan hjælpe dig med priser og licensmodeller, og laver gerne et tilbud, hvis du ønsker det.

Kontakt en ekspert

Kontakt Thomas
Thomas Obbekær ThomsenNetværkskonsulent30 36 28 31tot@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk