Cisco Firewall til mindre kontorer

Level 8 er Cisco Premier Partner

Cisco ASA 5506W-X er den store sikkerhedsløsning i en lille indpakning. Når du vælger en løsning med Cisco ASA 5506W-X får du en robust, gennemprøvet og stabil sikkerhedspakke, som giver dig mange muligheder.

ASA 5506W-X

Denne firewall henvender sig både til mindre virksomheder og til mindre afdelingskontorer, som hører til større virksomheder. ASA 5506W-X inkluderer WiFi, så hvis kontoret er lille nok til at nøjes med ét access punkt, får man faktisk både trådløst netværk og sikkerhed i samme pakke.

For mindre virksomheder, som ikke har kompetencer inden for netværkssikkerhed, men som alligevel ønsker en moderne og stabil løsning, kan Cisco ASA 5506W-X være det helt rigtige valg. Af de mange fordele ved ASA 5506W-X, specielt i forhold til mindre virksomheder, kan der for eksempel nævnes:

  • Moderne sikkerhed til en billig pris
  • Let opsætning og administration
  • Mulighed for ekstern support

Mindre virksomheder der vælger Cisco ASA 5506W-X, giver sig selv en moderne løsning, som, hvis man ønsker det, kan tage sig af både trådløst netværk og beskyttelsen af samme.

Cisco ASA 5506W-X kan også være et relevant produkt for større virksomheder. Denne firewall er ikke tiltænkt større kontorer, men er en god forlængelse af den centrale platform, som kan anvendes på mindre afdelingskontorer. For større virksomheder er der bl.a. de følgende fordele:

  • Giver mulighed for samme platform både centralt og decentralt
  • Kan aflaste MPLS-linjer
  • Binder afdelinger sammen, men håndteres af andre
  • Mulighed for central styring, hvis man har CSM

Fælles for både mindre virksomheder og afdelingskontorer er dog, at man ved valg af ASA 5506W-X får Ciscos sædvanlige høje kvalitet til en fordelagtig pris.

Hvis du har lyst til at læse mere om Level 8s tanker om ASA 5506-X, kan du gøre det på vores blog.

Vi tager gerne en snak, og du er mere end velkommen til at kontakte os. Dennis kan hjælpe dig med dine tekniske spørgsmål. Michael kan hjælpe dig, hvis du har brug for et tilbud eller gerne vil høre mere om priser.

Kontakt en ekspert

Kontakt Dennis
Dennis PertoSikkerhedskonsulent28 91 91 11dp@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk