Cisco Firepower

Level 8 er Cisco Premier PartnerCisco FirePOWER services til Cisco ASA er et fleksibelt og let tilgængeligt sikkerhedsprodukt, som gør det muligt for dig at få en moderne firewall med et valgfrit sikkerhedsniveau.

FirePOWER er en abonnementsbaseret service, som kræver meget lidt i forhold til opgradering. Hvis man har en kompatibel ASA, kan FirePOWER installeres på en SSD-disk. Hvis man derimod har en ældre ASA, tilbyder Cisco at man kan bytte sin ASA til en ny ASA med SSD.

Overblik over elementerne i Cisco FirePOWER services

Overblik over elementerne i Cisco FirePOWER services

Blandt de mange fordele ved Ciscos FirePOWER, kan der nævnes:

  • Priser som gør FirePOWER til et attraktivt alternativ selv for mindre virksomheder
  • Den samme avancerede sikkerhed er tilgængelig på tværs af små og store modeller
  • Mulighed for selv at skræddersy din løsning, og dermed vælge dit eget sikkerhedsniveau
  • Cisco-produkter er generelt udbredt i Danmark, og gør derfor FirePOWER til et indlysende valg

Når man tænker over sikkerhedsangreb, er det vigtigt at man tænker på alle tre faser af angrebet. Før et angreb er det vigtigt, at man især overvejer to ting. For det første, at man selvfølgelig sørger for et godt forsvar, det vil sige f.eks. firewalls samt scanningssystemer til mails og webtrafik. For det andet er vigtigt at have et komplet overblik over trafik og enheder på netværket.

Under angrebet er det vigtigt, at kunne detektere angrebet hurtigst muligt. Derudover skal man have fastlagt procedurer, for hvordan man håndterer angreb. Samtidig er det afgørende at have et system, der kan finde angrebet. Det er altafgørende at opdage angreb, når de er sket og ikke uger eller måneder senere.

Efter et angreb skal man skabe sig et komplet overblik over hvad der er sket, rydde op og sørge for, at alt er væk. Sidst men ikke mindst skal man også se på, hvordan man beskytte sig bedre i fremtiden.

FirePOWER inkluderer altid Application Visibility and Control. AVC gør, at man kan se de applikationer, som er aktive på netværket, at man kan op- eller nedprioritere trafik, styre båndbreddeforbrug, eller helt blokere udvalgte applikationer.

Udsnit af de ASA-Firewalls der kan køre FirePOWER services

Udsnit af de ASA-Firewalls der kan køre FirePOWER services

FirePOWER giver mulighed for at vælge tre sikkerhedsmoduler:

  • NGIPS – verdensberømt IPS som løfter integrationen til den underliggende firewall til et nyt niveau, udnytter et kæmpe open source-netværk, Snort, og derfor er både opdateret og omfattende
  • URL-filtrering – gør det muligt at blokere diverse sider, her kan der være tale om både specifikke sider, kategorier eller sider som blokeres pga. deres omdømme
  • AMP – kan blokere kendt malware, samt sørge for automatisk emulering (sandbox) af ukendt malware

Når du vælger Cisco FirePOWER, får du et produkt, som gør det simpelt at fastsætte dit eget sikkerhedsniveau til en konkurrencedygtig pris.

Hvis FirePOWER har fanget din interesse, kan du læse mere på vores blog.

Her er gode råd gratis, og hvis FirePOWER kunne være noget for dig, tager vi gerne en snak. Henrik står til rådighed, hvis du har tekniske spørgsmål om FirePOWER. Ønsker du et tilbud eller information om priser på FirePOWER, kan du ringe til Michael.

Kontakt en ekspert

Kontakt Henrik
Henrik FjordagerNetværks- og sikkerhedskonsulent23 62 00 37hfj@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk