Cisco ASA

Level 8 er Cisco Premier PartnerCisco ASA er en traditionel firewall, som kan anvendes både til store installationer hos virksomheder med flere afdelingskontorer, og til mindre virksomheder som har brug for god performance, fordi der er mange forskellige modeller. Cisco ASA tilbydes i de følgende modeller: 5505, 5506-x, 5508-x, 5512-x, 5516-x, 5525-x, 5545-x, 5555-x og 5585-x.

prod_large_photo0900aecd804dd800

Cisco ASA administreres typisk direkte på kassen, hvilket eksempelvis gør det meget let at lave backup af firewall’en, fordi alt, i modsætning til nogle konkurrenters produkter, ligger i én fil på ASA’en.

Cisco ASA har i lang tid været kendt for god performance i forhold til konkurrerende produkter og priser. ASA kan konfigureres med ASDM og CLI.

Der er mange fordele og muligheder ved at have en ASA som firewall, disse er blandt andet:

  • Mulighed for at lave context på ASA’en, og altså have flere forskellige virtuelle firewalls, så man f.eks. kan skille sine forskellige kunder ad på netværket
  • Bruges ofte til VPN, fordi det er let at sætte op på en ASA
  • Mere fleksibelt end faste forbindelser
  • Er god til sammenbinding af netværk over landegrænser med VPN, dette er mere simpelt at etablere end faste forbindelser via teleselskaberne
  • Mulighed for NAT, så man kan benytte private IP-adresser bag ASA firewall’en
  • Man kan også lave sine egne regler for hvad der må komme ind og ud af netværket

Cisco ASA kan f.eks. bruges til de følgende Cisco-produkter:

  • Cisco FirePOWER

Cisco FirePOWER gør det let at fastsætte dit eget sikkerhedsniveau til en attraktiv pris. Nye Cisco ASA’er er allerede gjort klar til Cisco FirePOWER. Du kan læse mere om Cisco FirePOWER her.

  • Cisco AnyConnect

Cisco AnyConnect giver dig mulighed for at lade medarbejdere logge på netværket hjemmefra, og samtidig være beskyttet af virksomhedens firewall. I Cisco AnyConnect kan man evt. bruge always-on, som gør at en enhed som bruges hjemmefra altid er logget på virksomhedens netværk. Du kan læse mere om Cisco AnyConnect her.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om Level 8s tanker om Cisco ASA, så kan du gøre det på vores blog.

Her er gode råd gratis, og du skal være velkommen til at kontakte os. Dennis kan hjælpe dig med dine tekniske spørgsmål. Michael står til rådighed, hvis du gerne vil høre mere om priser eller ønsker et tilbud.

Kontakt en ekspert

Kontakt Dennis
Dennis PertoSikkerhedskonsulent28 91 91 11dp@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk