Cisco AnyConnect

Level 8 er Cisco Premier PartnerCisco AnyConnect gør det muligt for medarbejdere at logge på virksomhedens netværk fra deres hjem eller andre lokationer udenfor virksomheden, og altså benytte den paraply af sikkerhed, som virksomheden har sat op via deres firewall, selvom de befinder sig udenfor virksomheden.

AnyConnect er en sofistikeret netværksapplikation, som også gør det muligt at vælge indstillinger, og kontrollere udseende eller administration af produktet. Samtidig bruger man de sikkerhedsværktøjer på sin enhed, som anbefales af virksomhedens netværksadministrator.

AnyConnectAnyConnect kan også bruges til andre enheder, som f.eks. tablets og smartphones. Dog kræver det lidt forberedelse i form af installation af den nødvendige software på enheden. AnyConnect er understøttet af Linux, MAC, Windows og mange Android-produkter.

Cisco ASA er den sikre gateway, som giver adgang til virksomhedens VPN. Dog understøtter ASA ikke opdateringer af AnyConnect til mobile enheder. På disse enheder kan brugeren selv hente Cisco AnyConnect fra Apples App Store eller fra Google Play Store.

Læs mere om Cisco ASA

Når man bruger AnyConnect som et link til medarbejdernes hjem, kan man sætte AnyConnect op til at tjekke om visse ting er i orden, inden den eksterne enhed får lov at logge på virksomhedens netværk.  AnyConnect kan således f.eks. bede den eksterne bruger eller enhed om at opdatere sit virusprogram inden der logges på netværket.

Som en af funktionerne i AnyConnect kan man vælge at bruge always-on, som gør at en eventuel ekstern enhed altid vil logge på virksomhedens netværk. På den måde sørger man altså for at enheden ikke bliver inficeret, selvom den bruges hjemmefra, fordi den altid er beskyttet af virksomhedens sikkerhed.

Vi tager gerne en snak, og du er meget velkommen til at kontakte os. Henrik kan hjælpe dig, hvis du skulle have tekniske spørgsmål til AnyConnect. Michael kan hjælpe dig, hvis du har brug for et tilbud eller bare vil høre mere om priser.

Kontakt en ekspert

Kontakt Henrik
Henrik FjordagerNetværks- og sikkerhedskonsulent23 62 00 37hfj@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk