Cisco AMP for Endpoints

Level 8 er Cisco Premier Partner

Med Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints kan I beskytte jeres klienter mod malware-angreb uanset, hvor de befinder sig. AMP for Endpoints giver synlighed og kontrol, så I undgår brud på sikkerheden. AMP kan hurtigt opfange, standse og afhjælpe malware før skaden er sket.

Avanceret malware kan slippe igennem firewalls og e-mail filtre. AMP for Endpoint giver den dybeste visibilitet og kontrol over enheder med AMP og beskytter mod de trusler, der trænger ind. Med AMP for Endpoint kan du få indsigt i, hvordan filer opfører sig og, hvor malwaren har spredt sig til. Du kan afhjælpe malware med få klik.

Threat intelligence og sandboxing

Cisco Talos analyserer millioner af malware-prøver og terabytes om dagen og sender efterretningerne til AMP, så du er beskyttet 24/7. Derudover udføres avanceret sandboxing på indkomne filer, der tjekkes for op mod 500+ adfærdsmønstre for at afdække trusler.

AMP for Endpoint registrerer og blokerer kendte og ukendte malware-trusler automatisk ved hjælp af en-til-en signatur matching, fuzzy fingerprinting, machine learning samt andre metoder til opsporing.

Vedvarende analyse

Når en fil lander på endpoint fortsætter AMP med at holde øje, analysere og overvåge fil aktiviteten, uanset hvilken status den fik ved første analyse. Såfremt der registreres skadelig adfærd vil AMP vise dig en optagelse af malwarens adfærd over tid: Hvor den kom fra, hvor den har været og hvad den gør. Herefter kan du forhindre filen i at blive afviklet på samtlige endpoints med ganske få klik.

Malware kan angribe på mange forskellige måder. AMP beskytter endpoints, der kører Windows eller Mac, Android og Linux systemer. AMP udfører alle analyser i skyen, hvilket giver en god brugeroplevelse, fordi enheden ikke påvirkes.

Level 8 – Faglighed over Forretning

Level 8 er specialister i netværk og netværkssikkerhed. Alt hvad vi laver er gennemsyret af vores filosofi: Faglighed over Forretning.

Det betyder, at vi i vores arbejde altid har fokus på at lave den helt rigtige løsning under hensyntagen til vores kunders behov og situation – uden at skele til hverken vores eller vores leverandørers bundlinje.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan Cisco AMP for Endpoints kan hjælpe din organisation med at beskytte jeres endpoints, er du meget velkommen til at tage fat i os.

Kontakt en ekspert

Kontakt Dennis
Dennis PertoSikkerhedskonsulent28 91 91 11dp@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk