Cisco Meraki firewalls – tag kontrol med sikkerheden

Cisco Meraki MX400

Med Cisco Meraki firewalls får du Next Generation sikkerhed uden kompleksitet

  • Sikkerhed på få minutter
  • Next Generation sikkerhed i en enkelt kasse
  • Du har kontrollen – men ikke hovedpinen
  • Sænker driftsomkostningerne

 

Sikkerhed på få minutter

En Cisco Meraki MX firewall kan tages i drift på meget kort tid, og med ganske få klik. Da al administration af Cisco Merakis netværksprodukter er 100 % cloud-baseret, kan du endda konfigurere en Meraki MX firewall mens den er på vej til dig. Når du så sætter den på netværket, henter den selv sine konfigurationsindstillinger fra skyen.

En underafdeling kan sikres med tre klik:

  1. Tilføj firewall til netværket
  2. Aktiver IPS
  3. Vælg beskyttelsesniveau

 

Cisco Meraki MX firewalls

Next Generation sikkerhed i en enkelt kasse

Med en Cisco Meraki MX firewall går du ikke på kompromis med sikkerheden. Du får en fuldt funktionel Next Generation firewall med alle centrale teknologier:

Du har kontrollen – men ikke hovedpinen

Cisco Meraki er 100 % administreret fra Ciscos egen sky. Dette betyder for dig at alle opdateringer, og al overvågning og vedligeholdelse er automatiseret.

Eller med andre ord: Du bevarer kontrollen, men du har ikke hovedpinen: Du skal ikke selv udføre opdateringer. Du modtager alarmer, hvis udstyret er nede, eller ved brud på sikkerheden.

Sænker driftsomkostningerne

Da en Cisco Meraki MX firewall er både lettere og hurtigere at administrere og lave regler, kan du spare både tid og ressourcer.

Desuden kan virksomheder med mange eksterne lokationer spare penge ved at anvende Merakis intelligent WAN eller iWAN. iWAN indeholder funktionalitet der kan prioritere trafikken efter art. Dermed kan virksomheden nøjes med almindelige internetlinjer, og spare MPLS væk. Det har vi skrevet mere om her.

Modeller

Med Cisco Meraki MX firewalls får din virksomhed en moderne firewall der opfylder de behov for sikkerhed og funktionalitet som vinder frem i en verden, hvor vores måde at arbejde på ændrer sig hastigt. Cisco Meraki firewalls er tilgængelige så de passer til både de mindste og de største virksomheder. Du kan se de forskellige modeller her.

Prøv det selv

Tilmeld dig et live webinar, og se hvordan Cisco Meraki kan være løsningen for din virksomhed. Alle deltagere får et 802.11n Cisco Meraki access punkt, og du kan dermed selv teste løsningen i dit eget tempo.

 

Kontakt os

Kontakt Thomas
Thomas Obbekær ThomsenNetværkskonsulent30 36 28 31tot@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk