Cisco Meraki

cisco_meraki_250_250

Meraki er Ciscos cloud-baserede netværksløsning. Denne løsning er let tilgængelig, giver et godt overblik og kræver et minimum af vedligehold fra administrators side.

Ciscos Meraki kan fås som både access points, switche, routere og Firewalls – disse kan kombineres som du ønsker og din løsning behøver altså ikke at være trådløs. Desuden administreres dit netværk, ligegyldigt hvilken kombination du vælger, altid fra samme Meraki Dashboard.

Meraki er, ulig andre cloud-baserede netværksløsninger, født i clouden. Derfor er Meraki helt fra starten designet til at være cloud-baseret. Nogle af fordelene ved Meraki er:

  • Brugervenlig løsning, som vil kunne administreres af de fleste
  • Meraki er tilgængelig via din browser, hvilket betyder at alle tilføjelser og ændringer kan laves dér
  • Giver mulighed for brug af CMX (Connected Mobile Experience), som tillader dig at spore klienter, når de bruger netværket
  • Abonnementsbaseret – alle opdateringer og licenser håndteres automatisk, uden bekymringer fra din side
  • Visibilitet – Meraki giver dig et godt overblik over al din netværkstrafik, når du tilgår dit Meraki Dashboard

Meraki er den simple løsning, som gør det let at administrere et netværk. Når du vælger denne løsning, bliver en stor del af netværksadministrationen klaret for dig, men du har alligevel god mulighed for at orientere dig om brugen af dit netværk.

Hvis du er interesseret i at læse mere om Level 8s tanker om Ciscos cloud-baserede netværksløsning, kan du se mere på vores blog.

Hvis du ønsker at prøve Cisco Meraki, kan du få et access punkt ved at tilmelde dig et webinar.

Vi tager gerne en snak, og du er mere end velkommen til at kontakte os. Thomas kan hjælpe dig med yderligere information og svar på eventuelle spørgsmål. Michael kan hjælpe dig med priser og licensmodeller, og laver gerne et tilbud, hvis du ønsker det.

Kontakt en ekspert

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk