Check Point Gateways

CP (2)Check Point har i lang tid været en visionær leder på markedet for sikkerhedsløsninger til netværk. Check Point tilbyder nogle af markedets mest modne produkter med avancerede funktionaliteter, så man er beskyttet i et foranderligt trusselsmiljø. Samtidig klarer Check Point sig godt indenfor firewall-administration, og gør det således enkelt at vedligeholde sikkerheden.

Al trafik til og fra virksomheden passerer igennem Firewall’en, og giver et unikt billede af hvad der sker. En Firewall er en af de få enheder på et netværk, som har den mulighed.

12600

Check Point tilbyder en række forskellige modeller, som passer til diverse forskellige behov og trafik. En virksomheds behov har meget at gøre med det antal ansatte, som skal anvende netværket.

Desuden skal man overveje at de mindste modeller har en hastighed på 1 Gbit/s, hvorimod de større modeller kan komme helt op på 10 Gbit/s.

Listen over Check Points modeller ser således ud:

  • Små og mellemstore virksomheder: 1120, 1200R, 2200, 4200, 4400, 4600.
  • Enterprise: 4800, 12200, 12400.
  • Avanceret enterprise og datacentre: 12600, 13500, 13800, 21400, 21700, 21800.

Via en licens hos Check Point, er det mulight at tilkøbe forskellige funktioner, som kaldes blades. Disse blades kan f.eks. opdage virus eller muliggøre kryptering. Hvert blade har sin egen funktion og sin egen pris – både i forhold til kroner og øre og ikke mindst performance.

Nogle af de mest gængse blades er:

  • Identity Awareness

Firewall identificerer ikke bare IP, men også hvilken bruger der er tale om. Dette blade giver således mulighed for at udarbejde politikker, som defineres i forhold til bruger, grupper eller afdelinger. Endvidere kan bladet give brugeren besked, når brugeren er ved at gøre noget, som er imod den gældende politik.

  • Antivirus og antibot

Her er der tale om to forskellige blades, som dog oftest bruges sammen. Antivirus-bladet analyserer filer for virus, disse kan f.eks. være hentet på internettet eller være vedhæftet i mails. Antibot giver en liste og kategorisering af hjemmesider, som er skadelige for klienten, og kan samtidig både alarmere og blokere. Antibot opdateres konstant for at kunne blokere på nye trusler.

  • Threat Emulation

Dette blade kigger på downloadede filer, og sørger for en emulering, som undersøger om der sker noget slemt når man f.eks. kører et Word-dokument. Threat Emulation indeholder en liste over hvad forskellige dokumenter må og understøtter en bred vifte af filtyper. Her kan skadelige filer, som ikke blev fanget af antivirus og antibot fanges.

  • Threat Extraction

Threat Extraction er det nyeste blade fra Check Point. Dette blade gennemgår alle filer, som passerer Firewall, og klipper skadeligt indhold over i et andet dokument. Brugeren får så et rent dokument uden de skadelige elementer, som visse dokumenter kan indeholde, selvom man ikke kan se dem. Dette blade medfører ingen forsinkelse.

Hvis Check Point Gateways har fanget din interesse, kan du læse mere på vores blog.

Vi tager gerne en snak, og du er mere end velkommen til at kontakte os. Henrik kan hjælpe dig med tekniske spørgsmål. Michael står til rådighed, hvis du har brug for et tilbud eller gerne vil vide mere om priser.

Kontakt en ekspert

Kontakt Henrik
Henrik NørrSikkerhedskonsulent30 36 89 74hno@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk