Check Point Firewall til mindre kontorer

CP (2)Check Points 600 Appliance-serie er den store sikkerhedsløsning i en lille indpakning. Når du vælger en løsning fra Check Points 600-serie får du en robust, gennemprøvet og stabil sikkerhedspakke, som giver dig mange muligheder.

Check Points 600-serie Firewall. Her afbilledet i udgaven med wi-fi.

Ovenfor ses Check Points 600-serie Firewall i udgaven med wi-fi.

Denne serie henvender sig hovedsageligt til mindre virksomheder, men kan også sagtens bruges til mindre afdelingskontorer, som hører til større virksomheder.

For mindre virksomheder, som ikke har kompetencer inden for netværkssikkerhed, men som alligevel ønsker en moderne og stabil løsning, kan Check Points 600-serie være det helt rigtige valg. Af de mange fordele ved 600-serien, specielt i forhold til mindre virksomheder, kan der for eksempel nævnes:

  • Moderne sikkerhed til en billig pris
  • Let opsætning og administration
  • Mulighed for ekstern support

Mindre virksomheder der vælger Check Points 600-serie, giver sig selv en moderne løsning, som, hvis man ønsker det, kan tage sig af både trådløst netværk og beskyttelsen af samme.

Check Points 600-serie kan også være et relevant produkt for større virksomheder. Dog er denne serie ikke tiltænkt større kontorer, men er en god forlængelse af den centrale platform, som kan anvendes på mindre afdelingskontorer. For større virksomheder er der bl.a. de følgende fordele:

  • Giver mulighed for samme platform både centralt og decentralt
  • Kan aflaste MPLS-linjer
  • Binder afdelinger sammen, men håndteres af andre

Mindre afdelingskontorer der overvejer 600-serien, bør dog inkludere i deres overvejelser, at 600-serien ikke giver mulighed for central styring. Derfor kan det være relevant at vælge et produkt fra Check Points 1100-serie i stedet for, selvom denne løsning er lidt dyrere.

Fælles for både mindre virksomheder og afdelingskontorer er dog, at man ved valg af 600-serien får Check Points sædvanlige høje kvalitet til en fordelagtig pris.

Vi tager gerne en snak, og du skal være velkommen til at kontakte os. Henrik kan hjælpe dig med dine tekniske spørgsmål. Hvis du gerne vil vide mere om priser eller ønsker et tilbud, står Michael til rådighed.

Kontakt en ekspert

Kontakt Henrik
Henrik NørrSikkerhedskonsulent30 36 89 74hno@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk