Check Point Capsule

CP (2)Check Points Capsule er en simpel løsning på et kompliceret problem. Capsule er en applikation til mobile enheder, f.eks. din smartphone eller tablet, som på en let og gennemtænkt måde indkapsler og derved beskytter dine data.

Capsule består af tre forskellige dele, som hver på deres måde forbedrer sikkerheden på dine mobilenheder. Applikationen gør det let at adskille dit arbejde fra dit privatliv på en sikker måde, selvom du anvender de samme mobile enheder til begge dele.

Samtidig gør Capsule det nemt at beskytte alt arbejdsrelateret, som foregår på dine mobile enheder, ved f.eks. at kryptere dokumenter og modvirke overvågning.

De tre dele som Capsule består af, er:

 • Cloud
  Capsule Cloud sørger for, at al trafik fra dine mobile enheder bliver scannet i skyen. Derved modvirker Capsule Cloud eventuelt malware og sikrer f.eks. at dine passwords ikke bliver aflæst.
 • Workspace
  Capsule Workspace beskytter bl.a. dine emails, forretningskontakter og gemte filer med en simpel pinkode. Workspace krypterer data i applikationen, såvel som data på vej til og fra applikationen.
 • Docs
  Capsule Docs gør det muligt for ejeren af et dokument, at vælge hvem der skal have adgang til dokumentet. Dokumentet krypteres, og det bliver således umuligt for andre at læse dokumentet, hvis de ikke har fået adgang til det.
Capsule er eksempelvis tilgængelig via Google Play

Capsule er eksempelvis tilgængelig via Google Play

Capsule understøtter Apple iOS 6 og nyere samt Android 4.0 og nyere. Derudover understøtter Capsule også Microsoft Windows og Mac på desktop.

Når du vælger Capsule, skal du huske at Capsule ikke er et MDM-system, og altså ikke kan bruges til at styre dine mobilenheder.

Der er mange fordele ved Check Points Capsule, her får du et par stykker af dem:

 • Capsule er en simpel applikation, som er gennemtænkt og bare virker
 • God pris
 • Gør det let at adskille arbejde og privatliv
 • Forbedrer sikkerheden på mobile enheder betragteligt

I forhold til prisen på Capsule skal det nævnes, at løsningen licenseres efter hvilke moduler man køber, samt at man betaler for antal brugere, ligegyldigt hvor mange enheder brugerne anvender Capsule på.

Her er gode råd gratis, og du er meget velkommen til at kontakte os. Skulle du have spørgsmål til de mere tekniske dele af Capsule, så vil Henrik meget gerne hjælpe dig med svar. Hvis du skulle have brug for information om priser, eller hvis du skulle ønske et tilbud, så er Michael klar til at hjælpe dig.

Kontakt en ekspert

Kontakt Henrik
Henrik NørrSikkerhedskonsulent30 36 89 74hno@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk