Algosec

Algosec

Virksomhedsnetværk, data centre og IT-infrastruktur vokser i både størrelse og kompleksitet. Dermed vokser kravene til beskyttelse af infrastrukturen, og kompleksiteten af de regler der er så centrale for en velfungerende sikkerhedspolitik øges også.

Virksomhedens firewalls filtrerer ikke kun netværkstrafik, men tillader også de forbindelser der er nødvendige for at virksomhedens forretningskritiske systemer kan fungere.

Manuel administration af de komplekse sikkerhedsregler på tværs af devices og teams – for at adressere sikkerhedspolitikker og compliancekrav er i det lys både ineffektivt og en stor kilde til fejl. Resultatet er øgede omkostninger og unødvendige risici. Desuden er en afledt effekt at IT-afdelingen vil være ude af stand til, hurtigt nok at implementere ændringer i forhold til forretningens krav.

 

Sikkerhedsadministration med Algosec Security Management Suite

Som en konsekvens af ovenstående, tilbyder Level 8 Algosec Security Management Suite. Suiten er en komplet, integreret softwareløsning til administration af komplekse netværkssikkerhedsregelsæt – hele vejen fra applikationslaget til netværksinfrastrukturen. Løsningen tilbyder visibilitet på tværs af både virtuelle, cloud- og fysiske miljøer, og både automatiserer og simplificerer hele sikkerheds change management processen. Dermed accelereres leveringen af applikationer, samtidigt med at sikkerhed og compliance overholdes.

Suiten indeholder Algosec BusinessFlow, Algosec FireFlow og Algosec Firewall Analyzer og giver følgende fordele:

  • Visualiserer og provisionerer applikationers forbindelser, for at accelerere levering af applikationer og minimere nedetid
  • Udfører firewallændringer hurtigere, og eliminerer dermed fejlkonfigurationer og dobbeltarbejde
  • Vurderer effekten af netværksændringer pro-aktivt, og sikrer dermed løbende overholdelse af politikker og compliance
  • Simplificerer og automatiserer revisioner af firewalls, og reducerer dermed omkostninger og tidsforbrug
  • Strømliner kommunikationen på tværs af applikationer, netværk og sikkerhedsoperatører

Level 8 er i stand til at rådgive omkring hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed, og vi kan gennem vores partnerskab med Algosec også give et bud på en god pris. Kontakt os gerne for yderligere information.

 

Kontakt en ekspert

Kontakt Henrik
Henrik NørrNetværks- og sikkerhedskonsulent30 36 89 74hno@level8.dk

Kontakt Frank
Frank BangSalg, Øst20 30 74 04frank@level8.dk

Kontakt Michael
Michael AskjærSalg, Vest30 86 50 80mas@level8.dk