Cisco Meraki

Cisco Meraki leverer en komplet cloud-baseret løsning bestående af wireless AP, switche, next-generation firewalls, WAN-optimering og MDM. Alt er centralt styret via webben. Det er ekstremt nemt at komme i gang og enhederne forbinder sig selv til management-portalen.

Løsningerne skalerer fra små afdelingskontorer til store netværk. Du kan se en liste over referencekunder her på Merakis hjemmeside.

Vi har skrevet flere indlæg om Meraki på vores blog.

Cisco Meraki er baseret på moderne hardware med ledende specifikationer, styret fra en intuitiv portal – et management-, konfigurations og rapporteringsværktøj i et. Løsningen giver nem adgang til at styre enheder, brugere og applikationer og gør stor brug af automatisering. Du får indsigt, overblik og alarmer – altid opdateret og altid oppe – tilgængelig overalt via en sikker adgang.

Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du måtte ønske hjælp til opsætning, ligesom vi tilbyder at hjælpe dig med at få det bedste ud af løsningen ved hjælp af vores Managed Meraki Network.

Gratis Mobile Device Management

Gratis for lige så mange enheder som du vil, altid! Meraki, som er en del af Cisco, sponserer et gratis mobile device management-værktøj. Systems Manager, som værktøjet hedder, gør dig i stand til at udrulle applikationer, overvåge enheder og sætte begrænsninger på jeres iOS-, Android-, PC- og Mac-enheder.

Det er cloud-baseret så du er i gang på få minutter, og Merakis MDM er gratis for alle virksomheder for op til 100 enheder. Du kan se mere om System Manager ved at følge dette link.

Gratis wireless access punkt

Hvis du deltager i et Cisco Meraki webinar om cloud networking kan du få et gratis Cisco Meraki AP. En lang række organisationer i verden har identificeret fordelene ved en cloud-baseret Meraki-løsning med central management af deres kablede og trådløse netværk.

Meraki webinaret indeholder en live demo af denne centrale cloud management-platform. Du kan registrere dig til webinaret her.

For at kunne få det gratis AP skal deltageren arbejde professionelt med IT i en virksomhed, der ikke allerede er Meraki-kunde. Der er en begrænsning på 1 gratis AP per virksomhed.

Du kan læse mere om Cisco Meraki her.