Historien bag Level 8

Level 8 stiftes

Efter mange år hos forskellige større virksomheder, stifter tre garvede fyre fra netværksbranchen Level 8 i 2008. Idéen om Level 8 udspringer af ønsket om en virksomhed, som er smidig og hvor medarbejderne har frihed til selv at planlægge deres arbejde. Samtidig ønsker man en højere grad af jobtilfredshed hos medarbejderne, end man har oplevet hos tidligere arbejdsgivere. Nøgleordene er integritet, ansvarlighed og ydmyghed.

Baggrunden for vores navn

Kommunikation via netværk beskrives ofte ved hjælp af OSI 7-lags modellen. Denne model er en abstrakt opdeling af lag, der adskiller de fysiske forbindelser på lag 1 fra de logiske lag – helt op til det 7. lag, som er applikationslaget.

Level 8 vil gerne være det 8. lag, som gør dit netværk til en integreret del af din forretningsstrategi, i stedet for en begrænsning, som du skal tilpasse din forretning efter.

Derfor valgte vi navnet “Level 8″.

2015-03-02-10-47-27-00224

Opstart

Level 8 får hurtigt nogle enkelte store kunder, som serviceres. Umiddelbart gøres der ikke det store for at få virksomheden til at vokse, man vedligeholder til gengæld de kunder som allerede er i hus.

I 2011 og 2012 kommer de første nye konsulenter til virksomheden, og i løbet af vinteren mellem 2012 og 2013 bestemmer stifterne af Level 8 sig for, at virksomheden kan og skal drives videre. Her fra går det stærkt.

Vækst og udvikling

I foråret 2013 ansættes Henrik Skovfoged, som alle tre stiftere kender fra hans tid som chef for TDCs sikkerhedsafdeling, som administrerende direktør for Level 8. Med Henrik ved roret begynder Level 8 nu at realisere de ambitiøse vækstmål, samtidigt med at Henrik er en stærk garant for den faglige udvikling af forretningen.

Efteråret 2013 bebuder ankomsten af flere nye konsulenter til virksomheden. Her starter Level 8s nye selvopfattelse også at formes, da man indser at Level 8 har noget helt specielt – en fagligt velfunderet virksomhed, som samtidig er fleksibel. Om efteråret ansættes de første konsulenter til Level 8s afdeling på Sjælland, og væksten forstætter således med etableringen af Sjællandsafdelingen i september.

2014 starter ud med ansættelsen af den første konsulent til trådløst netværk, og ikke mindst virksomhedens første sælger. Tidligere arbejdede Level 8 udelukkende med netværk og netværkssikkerhed, men vinteren 2014 betød tilføjelsen af det man kan kalde virksomhedens tredje ben, nemlig trådløst netværk. Endvidere kommer der yderligere gang i salget, og allerede om foråret i 2014 kan effekten af den nye sælger spores, da salget hos Level 8 begynder at vokse voldsomt.

Foråret 2014 byder også på ansættelsen af den første konsulent til trådløst netværk på Sjælland. Senere samme år vinder Level 8 for første gang Børsens Gazellepris, og viser sig tydeligt som en virksomhed i betragtelig vækst.

Både på Sjælland og i Jylland ansættes der i foråret 2015 flere konsulenter, og Level 8 er fortsat i vækst.