Om os

Faglighed over forretning

Alt hvad vi laver er gennemsyret af vores filosofi om Faglighed over Forretning. Det betyder, at vi i vores arbejde altid har fokus på at lave den helt rigtige løsning, under hensyntagen til vores kunders behov og aktuelle situation – uden at skele til hverken vores eller vores leverandørers bundlinje.

Integritet, ydmyghed og ansvarlighed er nøgleord for os, og danner grundlag for vores tilgang til både vores arbejde og forretning generelt.

Vi er der for vores kunder hele vejen igennem processen omkring design, implementering, drift og vedligeholdelse af den ønskede løsning.

2015-03-02-10-44-14-00217

Specialister med netværk

Level 8 er specialister i netværk og netværkssikkerhed, og er certificeret i en række teknologier og metoder.

Vores medarbejdere har tilsammen generationers erfaring med netværk- og sikkerhedsløsninger i nogle af de største og mest komplicerede netværk i Danmark. Denne erfaring kommer naturligvis vores kunder til gode.

Siden begyndelsen har vi opbygget et stort netværk i IT-branchen. Derfor samarbejder vi med de bedste producenter, leverandører og specialister på markedet, som hver især er førende på netop deres område.

Løsningen er lige ved hånden

Hos os kan du få det stort set som du vil have det. Det kan godt være at vi er mindre end vores konkurrenter, til gengæld er vi fleksible. Derfor kan vi sammensætte din løsning, så den passer præcis til dine ønsker.

Når du arbejder med os, har du direkte kontakt til den konsulent du kender. Vi løser både store og små opgaver for dig – selvstændigt, i samarbejde med dig eller sammen med andre partnere.

Vores fokus er på kompetencer, men vi leverer også gerne licenser og hardware, og står dermed for din samlede løsning.