itelligence

Hos itelligence er netværket omdrejningspunktet og livsnerven for mange af firmaets større kunder, som kører på hostede løsninger.

Itelligence

Et sikkert og tillidsfuldt samarbejde om netværk og netværkssikkerhed er derfor essentielt for itelligence, der er SAP Gold Partner og en del af den globale SAP partner itelligence AG.

Level 8 har siden 2010 været sparringspartner og rådgiver på netværk og sikkerhed – et valg og et samarbejde, som Ulrik Hinke, Finance Director i itelligence, sætter stor pris på:

– Vores samarbejde med Level 8 foregår efter principperne for ”gentlemen’s agreement”, altså et tillidsfuldt samarbejde, hvor et ord er et ord, og det handler vi efter. Det overholder Level 8 meget loyalt, og det gør, at Level 8 er nemme at have med at gøre i hverdagen. De er professionelle og tager ansvar, siger Ulrik Hinke og uddyber:

– De ydelser, Level 8 leverer, er særdeles kritiske inden for forretningsområdet hosting. Derfor er det vigtigt for os, at Level 8 er tilgængelige, og at de kommer, når vi kalder.

– Jeg kan godt mærke, at de har meget at se til. Når jeg ringer til Niels og spørger, om vi kan få en mand ud nu, siger han ”Ulrik, vi har super travlt, men vi kommer ud i morgen lørdag eller mandag”. Hvis det virkelig brænder på, så kommer de med det samme, fortæller Ulrik Hinke.

Level 8 udviser altid en professionel adfærd og går direkte efter brugbare løsninger.

Udtalelse
  • Ulrik Hinke
  • Finance Director
  • itelligence

itelligence håndterer 50-60 procent af netværksudfordringerne selv. Når der er behov for spidskompetencer og yderligere oplæring, supplerer Level 8 med alt fra brandslukning over ekstra resurser til netværket, til rådgivning og support. Omkring to tredjedele af konsulentydelserne går på netværket.

– Vi køber hele spektret af konsulentydelser hos Level 8 og oplever en meget stor dedikation i arbejdet. Det sker kun ganske sjældent, at noget falder på gulvet, og så samler Level 8 det øjeblikkeligt op, siger Ulrik Hinke.

– Level 8 udviser altid en professionel adfærd og går direkte efter brugbare løsninger. Level 8 forstår også at tage højde for, hvor virksomheden er. For en økonomidirektør som mig, med IT som sekundært kompetenceområde, kan de tunge IT-sikkerheds- og netværksproblemstillinger godt virke svært tilgængelige. Jeg føler, at Level 8 er gode til at klæde mig på til at kunne træffe kompetente valg, siger Ulrik Hinke.