God rådgivning giver Frederiksberg Kommune ro i maven

God rådgivning giver Frederiksberg Kommune ro i maven

Frederiksberg Kommune har moderniseret sin IT-infrastruktur med identitetsløsningen Cisco ISE og Level 8 Gæsteportal. Level 8 har ydet kyndig rådgivning i implementeringsprocessen, lyder det fra kommunen.

I Frederiksberg Kommune har man ambitioner om at understøtte Bring Your Own Device, så kommunalt ansatte, samarbejdspartnere og skoleelever kan koble sig på kommunens IT-systemer med deres egne computere. Derfor har kommunen investeret i identitetsløsningen Cisco ISE, der giver stærke sikkerhedsmuligheder i forhold til Bring Your Own Device og samtidig samler kommunens netværk i et bedre sammenhængende system, så netværket bliver nemmere at administrere.

Level 8s ekspertise kommer til udtryk ved, at de tekniske løsninger, de implementerer, fungerer, som de lover. Samtidig giver de rigtig god rådgivning.

Udtalelse
  • Nick Ellegaard
  • Projektleder
  • Frederiksberg Kommune

Implementeringen af Cisco ISE har Level 8 stået for.

”Vi valgte Level 8, fordi en af deres konsulenter har været med til at bygge vores nuværende netværk op, så han kender alt til det, og vi synes, han er skarp på den front,” fortæller Nick Ellegaard, der er projektleder i Frederiksberg Kommune og har ansvaret for kommunens IT-infrastruktur.

”Level 8s ekspertise kommer til udtryk ved, at de tekniske løsninger, de implementerer, fungerer, som de lover. Samtidig giver de rigtig god rådgivning. De har stort set altid et løsningsforslag på ens ønsker og forespørgsler, og de kommer med deres anbefalinger og foreslår andre farbare veje. Desuden sætter de foden ned på de rigtige tidspunkter – for eksempel hvis man kommer med en idé, der ikke er hensigtsmæssig. Det har givet ro i maven og en vished om, at vi var på vej det rigtige sted hen,” siger han.

Investerer i nemt og sikkert gæstenetværk

Kommunens Cisco ISE-løsning er i skrivende stund ikke helt færdigimplementeret, men ifølge Nick Ellegaard har kommunen udsigt til en mere strømlinet infrastruktur, hvor en række manuelle processer bliver automatiseret, ligesom kommunen får en mere intelligent styring af sikkerheden på netværket.

I forbindelse med implementeringen af Cisco ISE-løsningen har Frederiksberg Kommune også valgt at investere i en Level 8 Gæsteportal. Gæsteportalen gør det muligt for borgerne at logge på kommunens trådløse gæstenetværk med NemID eller deres social medie-konti såsom Facebook og Google+.

”Vi vil gerne hanke op i sikkerheden på vores trådløse gæstenetværk, men stadig gøre det nemt for brugerne at tilgå det. Med Level 8 Gæsteportal kan vi give borgerne en god service samtidig med, at vi sikrer en større sikkerhed på netværket,” siger Nick Ellegaard, der føler at samarbejdet med Level 8 fungerer godt.

”Vi oplever stor fleksibilitet. Jeg havde for eksempel en nødsituation, der krævede øjeblikkelig udrykning. Det resulterede i, at en af Level 8s konsulenter kom ind til os om lørdagen og hurtigt satte i gang med fejlsøgningen,” siger han.